Paštiky z Foie Gras z Maďarska, různé druhy paštik z Francie (husí, kachní, srnčí, křepelčí, kančí…).
Rakouské sýry ze senného mléka, kde je kvalita mléka spojena se způsobem krmení, jen čerstvá tráva nebo seno, obiloviny, nepoužívá se siláž. Alpský sýr, Horský sýr, Bylinkový poklad…
Holandské sýry Goudy, zrající přírodní cestou v několika zralostech, neochucené i ochucené (vlašský ořech, zahradní bylinky, zelené pesto…).
Bio čokolády ze Švýcarska, Belgie a Velké Británie (mléčné, hořké, hořké s mátou, pomerančem, chilli…).
Italské Grissini – solené, s bazalkou, slané mandle, arašídy, sýry Gran Moravia, Ančovičky – filety v olivovém oleji, Italská káva zrnková i mletá „Carraro Latina“, Olivy – zelené, černé (plněné mandlí, papričkou, sušenými rajčaty…) z Řecka a Španělska a mnoho dalších delikates…